Retouren & Ruilen

Ons streven is dat je tevreden bent met alles wat je winkelt bij Wearitloveit.nl.

Is het item toch niet helemaal wat je in gedachten had, wat helaas kan gebeuren, is er iets mis gegaan met de bezorging, of heb je een klacht? Neem dan contact met ons op. Wij staan voor je klaar en helpen je graag om het probleem op te lossen.

Retour sturen

Meld je retour aan door een mail te sturen aan info@wearitloveit.nl en vermeld daarin je naam, ordernummer, product en reden van retour. Vervolgens kun je het product (op eigen kosten) terug sturen naar het onderstaand postadres in Hilversum. Wij dienen de retourzending binnen 3 dagen ontvangen te hebben.

Niet identificeerbare retourzendingen worden waar mogelijk teruggestuurd naar de afzender.

Wij raden je aan retourzendingen te verzekeren omdat je wettelijk verplicht bent zorg te dragen voor de artikelen en omdat je verantwoordelijk wordt gehouden voor alle schaden aan artikelen en of kwijtraken van artikelen. Tevens raden wij je dus ook aan om een traceerbare manier van verzenden te gebruiken en bewijzen van verzending te bewaren in geval van twijfel. Houd er rekening mee dat je zelf de kosten voor retourzending dient te betalen.

Retourvoorwaarden zijn:

-Het artikel is onbeschadigd en niet gedragen;

-Het artikel is voorzien van het label en eventueel bijgevoegd verpakkingsmateriaal;

--Afgeprijsde artikelen worden niet retour genomen

-Kosten van retourzending zijn voor afzender.

--Sieraden worden niet retour genomen wegens de hygiene wet

We zullen het aankoopbedrag binnen 14 werkdagen terugstorten op het door jou voor betaling gebruikte rekeningnummer.

Retourzendingen dienen teruggestuurd te worden binnen 14 dagen na datum van bestelling. Retourzendingen die wij niet ontvangen binnen deze termijn worden op beslissing van wearitloveit.nl mogelijk alleen terugbetaald in winkeltegoed.

Ruilen

Wij ruilen artikelen alleen om voor andere maten, dus niet voor andere items. Wil je toch een ander artikel raden wij je aan het te retourneren.

Verkeerde maat? Wij doen ons best de maten zo duidelijk mogelijk weer te geven bij onze items. Indien je toch een maatje groter of kleiner wilt is dit geen enkel probleem. Stuur een mail aan info@wearitloveit.nl en vermeld daarin je naam, ordernummer, product en de gewenste maat. Wij leggen deze maat direct (indien voorradig) voor je apart totdat we jouw pakketje hebben ontvangen. Wij sturen dan eenmalig en geheel kosteloos de gewenste maat naar je toe.

Retouradres

Kerkstraat 63/18

hilversum 1211CL